• Pret redus
  • Nou
Biovea NADH 10mg
  • Biovea NADH 10mg 14548

Biovea NADH 10mg

Biovea
8984
  • Esențial pentru producerea de energie
  • Eficacitate testată clinic în sindromul de oboseală cronică
  • Pacienții cu CFS care au luat NADH au avut de patru ori mai multe șanse de a se îmbunătăți
204,15 RON
183,73 RON Salveaza 10%
Fara TVA
Ambalare
Cantitate

Ce este NADH?

Biovea NADH este o formulă unică care ajută la creșterea energiei la nivel celular. Stresul de zi cu zi te poate face să te simți obosit. O moleculă de NADH creează 3 molecule de ATP, care creează energia de care au nevoie celulele. Un energizant nestimulant, Biovea NADH este stabilizat cu clorofila, o alternativa naturala la alti stabilizatori de zahar de pe piata. Un stabilizator pe bază de clorofilă promovează absorbția optimă a NADH și asigură o durată de valabilitate lungă și eficientă. Cercetările preliminare sugerează că NADH este un antioxidant puternic care poate ajuta la susținerea sănătății cardiovasculare. NADH poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a echilibrului emoțional, la promovarea vitalității și la compensarea oboselii ocazionale.

NADH este o modalitate naturală de a vă energiza corpul. NADH, cunoscut și sub numele de coenzima 1, se găsește în toate celulele vii. Este o formă foarte specializată a niacinei vitamina B.

Ce este energia celulară?

Fiecare dintre celulele corpului conține o putere numită mitocondrie. O serie de reacții numite lanț de transport de electroni energetic au loc în mitocondrii pentru a produce energie celulară sub formă de ATP. NADH joacă un rol cheie în acest proces. Inima, creierul și alte celule care necesită o producție mare de energie conțin de obicei mai mult NADH pentru a susține nevoile mai mari de energie.

Cum funcționează NADH?

NADH este un cofactor vital în producerea de energie celulară. NADH intact stabilizat pare să funcționeze prin intrarea în celulele „obosite” pentru a promova producția de energie celulară sub formă de ATP. Nivelurile NADH par a fi afectate de exerciții fizice, malnutriție și vârstă. În special, unul dintre cele mai impresionante efecte ale antrenamentului implică o creștere a capacității corpului de a procesa NADH, ceea ce sugerează că celulele sportivilor antrenați se simt odihnite mai mult timp, chiar și în condiții de exerciții prelungite și intense.

De ce să luați NADH?

Sănătatea inimii: Cercetările preliminare sugerează că NADH este un antioxidant puternic care poate ajuta la stimularea producției de dopamină a organismului și poate ajuta la susținerea sănătății cardiovasculare.

Energie: La sportivi, s-a demonstrat că NADH îmbunătățește semnificativ performanța, stimulează capacitatea mentală, vigilența și capacitatea de a răspunde la stres. NADH este foarte sigur și eficient, non-toxic chiar și în concentrații mari și nu are efecte secundare cunoscute. NADH poate crește producția de energie celulară și, de asemenea, poate prelungi viața celulară. Chiar și sportivii cu experiență au descoperit că NADH a ajutat la îmbunătățirea performanței lor sportive și a capacității de oxigen. 

Alertă mentală: NADH declanșează procesul de transformare a alimentelor în apă și energie de care corpul nostru are nevoie pentru a supraviețui și s-a demonstrat că crește capacitatea de oxigen și oferă o acuitate mentală și vigilență mai mari. 

Mod de utilizare: Luati 1 capsula pe zi dimineata, pe stomacul gol, cu apa. Așteptați 30 de minute înainte de a mânca.

Trimiteți o anchetă despre produs

Continutul: Biovea NADH 10mg

S-ar putea sa-ti placa

Allnutrition Energy Shock
1 Review(s) 
Аmbalare: 80ml
Pret de baza 7,02 RON -26% Pret 5,20 RON
  • Pret redus
SFD Ginseng Guarana
1 Review(s) 
Аmbalare: 90 tabs
Pret de baza 51,02 RON -10% Pret 45,92 RON
  • Pret redus
Review-uri

Biovea NADH 10mg

  • Esențial pentru producerea de energie
  • Eficacitate testată clinic în sindromul de oboseală cronică
  • Pacienții cu CFS care au luat NADH au avut de patru ori mai multe șanse de a se îmbunătăți
Scrie un review
 
Rating
Ревюта
Grade 

2024-02-06

Супер

Определено съм по-енергичен откакто го пия.

Product added to wishlist
Product added to compare.