• Pret redus
 • Nou
Biovea Hyaluronic Acid Cream - Crema Acid Hialuronic
 • Biovea Hyaluronic Acid Cream - Crema Acid Hialuronic 14547

Biovea Hyaluronic Acid Cream - Crema Acid Hialuronic

Biovea
8983
 • Ajută la menținerea nivelului de colagen și elastină
 • Ajută la menținerea pielii netede și hidratate
 • Lubrifiază articulațiile artritice
 • Ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii
166,47 RON
149,82 RON Salveaza 10%
Fara TVA
Ambalare
Cantitate

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic (HA) este un lichid care există în fiecare organism viu. Menține întregul corp lubrifiat și hidratat, cu cele mai mari concentrații în piele și lichid sinovial în articulații.

Acidul hialuronic din articulațiile noastre este o moleculă lungă și complexă care se formează într-o formă de bilă care rezistă la compresie. Pe măsură ce îmbătrânim, aceste molecule se descompun și își pierd capacitatea de a-și menține forma mingii, ceea ce duce la durere și rigiditate. Această moleculă face parte dintr-un grup de macromolecule cunoscute sub numele de glicozaminoglicani (GAG), care reprezintă o rețea importantă de substanțe care asigură integritate structurală celulelor și articulațiilor. Cercetările științifice arată că HK poate reține mai multă apă decât orice altă substanță naturală. Proprietățile sale de hidratare de neegalat au ca rezultat o netezime sporită și catifelarea țesăturii.

Acidul hialuronic a fost descoperit în 1934. Beneficiile îngrijirii articulațiilor au devenit populare în întreaga lume după un raport ABC News despre Satul vieții lungi. Raportul relevă că 10% din populație are peste 85 de ani și au încă o flexibilitate articulară semnificativă. S-a descoperit că în acest sat japonez, la nord de Tokyo, locuitorii au consumat o dietă foarte bogată în cartofi dulci și legume, ambele contribuind la sinteza HA. S-au găsit niveluri ridicate de HA în corpurile lor și acest lucru a fost direct legat de sănătatea articulațiilor lor îmbunătățită.

De ce ar trebui să folosești cremă hialuronică?

În articulații și cartilaje, HA ajută la menținerea fluidelor care lubrifiază și asigură absorbția șocurilor.

Crema hialuronică este excelentă și pentru hidratarea pielii. Este non-gras și se absoarbe bine în și prin straturile pielii. Straturile superioare ale pielii sunt susținute de colagen și elastină. Aceste două substanțe alcătuiesc țesutul conjunctiv, plin de acid hialuronic (HA), apă și complexe proteice. Această zonă este utilizată în mod normal pentru a transporta nutrienții esențiali din fluxul sanguin la piele. Proprietățile elastice ale HA protejează structurile subiacente de deteriorare, oferind un mediu excelent pentru creșterea celulelor noi. HC din piele inhibă, de asemenea, mișcarea particulelor străine, cum ar fi bacteriile.

Mod de utilizare: Se aplica pe piele dimineata si seara.

Trimiteți o anchetă despre produs

Continutul: Biovea Hyaluronic Acid Cream

S-ar putea sa-ti placa

Biovea Hyaluronic Acid 40mg
1 Review(s) 
Аmbalare: 30 caps
Pret de baza 66,82 RON -10% Pret 60,14 RON
 • Pret redus
Review-uri

Biovea Hyaluronic Acid Cream - Crema Acid Hialuronic

 • Ajută la menținerea nivelului de colagen și elastină
 • Ajută la menținerea pielii netede și hidratate
 • Lubrifiază articulațiile artritice
 • Ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii
Scrie un review
 
Rating
Ревюта
Grade 

2024-02-06

.

ЗА пръв път го ползвам и съм много доволна!

Product added to wishlist
Product added to compare.