SOLD OUT!
 • Pret redus
Newton Everett Superflex-6 Advanced Joint Formula - Complex Articular
 • Newton Everett Superflex-6 Advanced Joint Formula - Complex Articular 14117

Newton Everett Superflex-6 Advanced Joint Formula - Complex Articular

8852
 • 100% calitate farmaceutică SUPERFLEX-6
 • Triple putere superflex-6 doar două tablete pe zi
 • Șase produse de îngrijire a articulațiilor într-o formulă extrem de eficientă
325,68 RON
276,82 RON Salveaza 15%
Fara TVA
Ambalare
Cantitate


Din 2003, Newton Everett® și-a dovedit angajamentul de a vă ajuta să obțineți cea mai bună îngrijire articulară disponibilă! Și acum suntem încântați să vă oferim o formulă avansată a formulei noastre Superflex-3: SUPERFLEX-6! Această nouă formulă conține ingredientele originale plus acid hialuronic, boswellia și vitamina D.

2 comprimate pe zi vă oferă:

• GLUCOSAMINA: 1500 mg

• CHONDROITIN (extras din cartilajul de pui): 1200 mg

• MSM: 250 mg

• ACID HIALURONIC: 40 mg

• BOSWELLIA: 100mg

• VITAMINA D3: 400UI

SUPERFLEX-6 TRIPLA FORTE DOAR DOUĂ PASILE PE ZI!

• Șase produse de sprijin pentru articulații într-o formulă extrem de eficientă

• Luați doar două comprimate pe zi în loc de trei

CE ESTE GLUCOSAMINA ȘI CUM FUNcționează?

Cartilajul sănătos are nevoie de trei lucruri: apă pentru a lubrifia și hrăni, proteoglicanii pentru a atrage și reține apa și colagen pentru a menține proteoglicanii în loc. Glucozamina este un element important al proteoglicanilor hidrofili.

Proteoglicanii sunt ca o frânghie trecută prin colagen, care lubrifiază și hrănește. Dacă cartilajul este deteriorat, firul de frânghie devine slab și „scurge” și astfel colagenul își pierde hrana pe măsură ce proteoglicanii își pierd strânsoarea și plutesc. Astfel, cartilajul nu rezista la impacturi, crapaturi si se poate uza complet.

SULFAT DE CONDROITINA:

Acolo unde glucozamina ajută la formarea proteoglicanilor care se află în spațiile din cartilaj, sulfatul de condroitin acționează ca „magneți lichizi”. Condroitina este un lanț lung de unități repetate care atrag lichidul în moleculele de proteoglican. Acest lucru este important din două motive. 1.) Fluidul acționează ca un amortizor spongios, măturând nutrienții în cartilaj. Cartilajul articular nu are alimentare cu sânge, astfel încât toată nutriția și lubrifierea sa provine din lichidul care se scurge și curge atunci când este aplicat și eliberează presiunea asupra articulației. 2.) Fără acest fluid, cartilajul ar deveni subnutrit, mai uscat, mai subțire și mai fragil.

CUM FUNcționează SULFATUL DE CONDROITINA:

Sulfatul de condroitină este o moleculă cu lanț lung, cu o sarcină negativă atașată. Pe măsură ce aceste lanțuri se înfășoară în jurul proteoglicanilor, se resping reciproc și creează astfel spații între fiecare proteoglican. Acestea sunt cunoscute ca matrice în cartilaj și aici curge fluidul. Pot exista până la 10.000 de astfel de lanțuri per moleculă de proteoglican - astfel avem super retenție de apă, deoarece aceste lanțuri asigură că toate moleculele sunt departe unul de celălalt.

MSM (metilsulfonilmetan):

MSM este un nutrient natural și un compus cu sulf. Sulful este o componentă a oaselor, dinților și colagenului (proteina din țesutul conjunctiv). Sulful mineral este necesar pentru a produce multe proteine, inclusiv cele care alcătuiesc părul, mușchii și pielea.

ACID HIALURONIC:

Acidul hialuronic este abundent în corpul nostru atunci când ne naștem, dar nivelurile sale scad treptat în timp. Acidul hialuronic se găsește în straturile mai profunde ale pielii noastre, cunoscut sub numele de dermă, și pare să ajute la menținerea pielii netede datorită calităților sale de reținere a apei. De asemenea, acidul hialuronic ajută eficient la repararea rănilor pielii.

Funcția acidului hialuronic este de a înmuia și lubrifia. Hialuronanul se găsește din abundență în tot organismul în multe dintre locurile în care persoanele cu tulburări moștenite ale țesutului conjunctiv au probleme precum articulațiile, valvele cardiace și ochi. Anomaliile acidului hialuronic sunt un fir comun în bolile țesutului conjunctiv. Interesant, ele sunt, de asemenea, anomalii biochimice comune în majoritatea caracteristicilor individuale ale bolilor țesutului conjunctiv, cum ar fi prolapsul valvei mitrale, ATM, osteoartrita și keratoconus.

EXTRACT DE BOSWELLIA: 

Boswellia serrata (Sallai Guggal) este un copac străvechi care produce sevă care crește în vestul și centrul Chinei. Când trunchiul copacului este lovit, se eliberează o oleorezină rășinoasă. Un extract purificat din această rășină este utilizat în preparatele moderne din plante.

Compusul activ din sucul de boswellia este acidul boswellic. Boswellia este standardizat pentru a conține 65% acid boswellic. Boswellia face parte dintr-o lungă tradiție pe bază de plante de îngrijire a articulațiilor.

VITAMINA D3: 

Cunoscută sub numele de vitamina soarelui, vitamina D3 poate fi găsită în cantități mici în mai multe alimente, inclusiv în peștele gras, cum ar fi heringul, macroul, sardinele și tonul. Pentru a face vitamina D mai disponibilă, se adaugă la produse lactate, sucuri și cereale. Dar cea mai mare parte a vitaminei D (80% până la 90% din ceea ce primește organismul) este obținută prin expunerea la lumina soarelui. 

Vitamina D reglează calciul și este importantă pentru mineralizarea oaselor și homeostazia oaselor.

Cât timp ar trebui să iau Glucozamină/Condroitina/MSM/Acid Hialuronic/Extract de Boswellia/Vitamina D3?

Studiile au arătat că utilizarea pe termen lung a glucozaminei/condroitinei/MSM/acidului hialuronic/extractului de boswellia/vitamina D3 este cea mai benefică.

Mod de utilizare: Luați 2 comprimate pe zi în timpul meselor. Ia 4-6 săptămâni pentru a vedea rezultatele.

Trimiteți o anchetă despre produs

Continutul - NE Superflex-6 Advanced Joint Formula 150 tabs

S-ar putea sa-ti placa

Grassberg Joint Support
1 Review(s) 
Аmbalare: 60 caps
Pret de baza 85,05 RON -10% Pret 76,54 RON
 • Pret redus
Allnutrition MSM
1 Review(s) 
Аmbalare: 90 caps
Pret de baza 49,80 RON -30% Pret 34,86 RON
 • Pret redus
Jarrow Formulas MSM 1000mg
1 Review(s) 
Аmbalare: 120 tabs
Pret de baza 100,85 RON -25% Pret 75,63 RON
 • Pret redus
Review-uri

Newton Everett Superflex-6 Advanced Joint Formula - Complex Articular

 • 100% calitate farmaceutică SUPERFLEX-6
 • Triple putere superflex-6 doar două tablete pe zi
 • Șase produse de îngrijire a articulațiilor într-o formulă extrem de eficientă
Scrie un review
 
Rating
Product added to wishlist
Product added to compare.