• Pret redus
Biovea Progesterone Cream
 • Biovea Progesterone Cream 11194

Biovea Progesterone Cream

Biovea
25816
 • Realizat cu progesteron natural
 • Un element constitutiv pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului tău
 • Ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate menopauzei
 • Reduce modificările tiparelor de sângerare
 • Ajută la reducerea simptomelor de tip PMS
 • Normalizează menstruația
 • Ajută la reducerea sau eliminarea completă a schimbărilor de dispoziție
 • Crește senzația de bunăstare
109,35 RON
98,42 RON Salveaza 10%
Fara TVA
Ambalare
Cantitate

BIOVEA® Natural Micronized Progesterone Cream conține progesteron bioidentic natural USP, care este formulat pentru a oferi ameliorarea simptomelor menopauzei, oferind milioane de femei o alternativă sigură și sănătoasă.

Progesteronul poate direcționa și controla producția altor hormoni, cum ar fi estrogenul. Cel mai important, se știe că cantități mari de estrogen pot provoca multe tulburări metabolice, iar modul natural al organismului de a contracara estrogenul este cu progesteronul.

Crema cu progesteron ajută la obținerea unui echilibru natural.

Care sunt efectele nivelurilor scăzute de progesteron?

Nu se știu prea multe despre efectele nivelurilor scăzute de progesteron, ci despre nivelurile scăzute de estrogen. Cu toate acestea, nivelurile scăzute de progesteron datorate ciclurilor menstruale anovulatorii, atunci când ovarele nu produc progesteron, pot duce la un dezechilibru hormonal cu prea mult estrogen în raport cu progesteronul. Acest lucru poate duce la:

• Cicluri menstruale neregulate

• Sângerări menstruale abundente

• Endometrioză și fibroame uterine

• Iritabilitate și schimbări de dispoziție

De ce ar trebui să utilizați crema cu progesteron?

În a doua jumătate a fiecărui ciclu menstrual, de la ovulație până la menstruație, progesteronul este conceput să fie hormonul dominant. Nu toate femeile produc suficient progesteron în a doua jumătate a ciclului lor. Înainte de menopauză, deoarece funcția ovariană slăbește, ciclurile apar adesea atunci când o femeie nu ovulează (cunoscut sub numele de ciclul anovulator). Această perioadă care duce la menopauză se numește perimenopauză. Ciclurile anovulatorii care încep în perimenopauză pot duce la modificări hormonale care pot duce la bufeuri, modificări ale modelelor de sângerare, simptome de tip PMS și multe alte simptome ale menopauzei. În timp ce nivelurile de progesteron scad aproape de zero din cauza ciclurilor anovulatorii menopauzale, nivelurile de estrogen pot scădea la aproximativ 40-60% din nivelurile pre-menopauzale. Progesteronul are o serie de roluri importante în legătură cu menopauza. Este echilibrantul natural al estrogenului și este necesar pentru utilizarea optimă a estrogenului. Cercetările de-a lungul anilor au relevat alte roluri vitale ale progesteronului asupra inimii, vaselor de sânge, nervilor și creierului. Multe femei consideră că adăugarea de progesteron le permite să atingă echilibrul încă o dată.

Astăzi înțelegem că progesteronului îi lipsește „acel alt hormon feminin”, provocând tot felul de dezechilibre subtile din cauza lipsei sale. Și acest lucru ne-a determinat să credem că suplimentarea nivelurilor de progesteron în circulație ar limita o gamă întreagă de experiențe deranjante pe care femeile le-au acceptat pur și simplu ca parte a faptului că sunt femei.

Ce este progesteronul?

Ni s-a spus de zeci de ani că progesteronul este „hormonul sarcinii”. Deci, de ce am vrea să avem ceva de-a face cu acest lucru pe măsură ce ne apropiem de mijlocul vieții? Ei bine, se pare că această poveste este departe de întregul adevăr.

Progesteronul este un precursor al aldosteronului mineralocorticoid și după conversia în 17-hidroxiprogesteron (un alt progestogen natural) al cortizolului și al androstendionei. Androstendiona poate fi convertită în testosteron, estronă și estradiol. Progesteronul este produs în glandele suprarenale, gonade (în special după ovulație în corpul galben), creier și, în timpul sarcinii, în placentă.

Când ovarele noastre încep să semnaleze ușor că nu vor să producă în continuare un ou în fiecare ciclu, nu fac acest lucru prin scăderea nivelului de estrogen. În schimb, începem să experimentăm un ciclu ciudat atunci când nu se produce ou. În aceste luni, ovarele nu produc progesteron. Iar relația dintre nivelurile de estrogen și progesteron din corpul nostru începe să se schimbe.

Știm acum că progesteronul ne afectează inima, vasele de sânge, nervii, creierul și chiar activitatea estrogenică. Deoarece progesteronul face mult mai mult decât controlul fertilității, declinul său poate duce la efecte foarte dramatice. Experimentăm aceste efecte, cum ar fi bufeurile, anxietatea, insomnia, modificările energiei sexuale și modificările vaginale.

Cât progesteron este disponibil?

Crema cu progesteron este produsă pentru a conține un total de 59 de grame de cremă pe ambalaj. Fiecare 1,1 grame (o doză) conține 20 mg progesteron natural. Fiecare recipient conține aproximativ 50 de doze. Studiile clinice atente arată că aceasta este o cantitate eficientă pentru a obține un echilibru natural.

Mod de utilizare: utilizați numai conform instrucțiunilor. Aplicați pe zone moi, cum ar fi interiorul brațelor sau coapselor. Alternați zonele de aplicare în fiecare zi pentru a evita suprasaturarea. 

Femeile înainte de menopauză:  Aplicați 1 doză zilnic, cu 14 zile înainte de menstruația preconizată, opriți utilizarea 1-2 zile înainte de menstruație și începeți din nou la 10-12 zile după menstruație (numărând prima zi a menstruației ca ziua 1). 

Femeile aflate în postmenopauză:  Aplicați 1 doză zilnic timp de 21 de zile consecutive și întrerupeți utilizarea timp de 7-10 zile consecutive.

Atenție: Nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptați sau intenționați să rămâneți gravidă. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Întrerupeți dacă apare erupție cutanată sau iritare. Utilizare destinată adulților cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Trimiteți o anchetă despre produs

Continutul - Biovea Progesterone Cream

S-ar putea sa-ti placa

KFD Premium Beta Alanine
1 Review(s) 
Аmbalare: 0.300kg
Pret de baza 78,97 RON -10% Pret 71,07 RON
 • Pret redus
Battery Nutrition Testo
1 Review(s) 
Аmbalare: 120 caps
Pret de baza 130,01 RON -25% Pret 97,51 RON
 • Pret redus
Battery Nutrition Carnitine
1 Review(s) 
Аmbalare: 60 caps
Pret de baza 52,23 RON -25% Pret 39,18 RON
 • Pret redus
Review-uri

Biovea Progesterone Cream

 • Realizat cu progesteron natural
 • Un element constitutiv pentru mulți dintre cei mai importanți hormoni ai corpului tău
 • Ajută la reducerea sau eliminarea bufeurilor asociate menopauzei
 • Reduce modificările tiparelor de sângerare
 • Ajută la reducerea simptomelor de tip PMS
 • Normalizează menstruația
 • Ajută la reducerea sau eliminarea completă a schimbărilor de dispoziție
 • Crește senzația de bunăstare
Scrie un review
 
Rating
Ревюта
Grade 

2024-01-26

Супер е

Много ми помогна.Силно препоръчвам!

Product added to wishlist
Product added to compare.