• Pret redus
VPLab Ultra Men`s Sport Multivitamin - Multivitamine
 • VPLab Ultra Men`s Sport Multivitamin - Multivitamine 10907
 • VPLab Ultra Men`s Sport Multivitamin - Multivitamine 11525

VPLab Ultra Men`s Sport Multivitamin - Multivitamine

VPLab
25275
 • Complex de viață masculin super puternic
 • 5 formule masculine superbe
 • Sprijin imunitar
 • Susține sănătatea inimii și a prostatei
120,29 RON
102,25 RON Salveaza 15%
Fara TVA
Ambalare
Cantitate

Bărbați, căutarea dvs. pentru un supliment optimizat cu vitamine naturale, nutrienți și minerale s-a încheiat. Ultra Men's Sport Multivitamin este o rețetă concepută pentru a satisface nevoile fiziologiei masculine. Multivitaminele sportive Ultra Men's sunt încărcate cu peste cincizeci de ingrediente active care sunt benefice pentru sănătatea generală a unui bărbat. Metabolismul energetic, sistemul nervos, funcția musculară îmbunătățită și sinteza proteinelor sunt asigurate de doar 2 capsule pe zi. Multivitaminele sportive ultra bărbătești sunt cel mai simplu supliment la stilul de viață sănătos al unui bărbat.

Ce cauți într-un supliment? Dezvoltatorii au creat cinci amestecuri care sunt perfecte pentru dvs. 

- Formula de aminoacizi - accelerează în mod eficient recuperarea prin combinația sa de L-metionină, L-taurină, L-carnitină și L-glutamină pentru a obține complexul de care aveți nevoie.

- Trebuie să vă susțineți sănătatea și bunăstarea generală? Ultra Blend este formula pentru tine. Aceasta este o combinație unică de vitamine și minerale esențiale, creată în conformitate cu starea generală de sănătate a bărbaților.

- Dacă doriți să creșteți eficiența hormonilor masculini, extractele de plante din formula de fructe și legume vă vor oferi rezultatul pe care îl căutați.

- Mintea este la fel de importantă ca și corpul, iar pentru un creier sănătos și activ, Memory Blend este alegerea ideală, cu un complex conceput pentru a îmbunătăți funcția cognitivă și memoria. 

- Desigur, Prostate Health Blend păstrează culmea sănătății prostatei cu ingrediente precum pudra de semințe de dovleac, licopen și extract de fasole Saw Palmetto. 

Tot ce rămâne este să alegeți combinația de caracteristici doar pentru dvs. Începeți să vă mențineți sănătatea generală astăzi cu Ultra Men's Sport Multivitamin.

Mod de administrare:  Luați 1 capsulă o dată sau de două ori pe zi cu lichid în timpul meselor.

Trimiteți o anchetă despre produs

Continutul - VPLab UltraMen`s Sport Multivitamin

S-ar putea sa-ti placa

SFD BCAA 2:1:1 Instant
1 Review(s) 
Аmbalare: 400g
Pret de baza 94,77 RON -10% Pret 85,29 RON
 • Pret redus
Review-uri

VPLab Ultra Men`s Sport Multivitamin - Multivitamine

 • Complex de viață masculin super puternic
 • 5 formule masculine superbe
 • Sprijin imunitar
 • Susține sănătatea inimii și a prostatei
Scrie un review
 
Rating
Ревюта
Grade 

2023-03-28

Отличен продукт

Лично аз спрях да усещам почти всякаква умора. Някак си, по живнал се чувствам. По с желание работя. Като ги пия, така и не се разболях нито от настинки, нито грип. Силно препоръчвам!

Product added to wishlist
Product added to compare.